Коментари Goji Cream

 • Даниела
  Аз отдавна посматривала за реклама и коментари Goji Cream от hendel's garden. Поколеба се опитва на няколко месеца. Резултатът е отличен! Особено дълбоки бръчки на шията и ъгли на очите почти са изчезнали. Крем за достатъчно дълго време, че много се радвам. Може да намажете на тънък слой препарат се изразходва пестеливо, а резултатът е видим почти веднага.
  Goji Cream
 • Йорданка
  Купи goji cream заедно с майка си, да се опитате заедно. Ми на 40 години, а майка ми 62. Така че, ето, аз сега кожата на лицето бархатистая и гладка, а при майка ми изчезна извивка между веждите. Веднага външен вид се е променила! Крем работи на 100%!
  Goji Cream
 • Иван
  Купи на жена си goji cream в нашата годишнина от сватбата. Всички се опасяваха, че тя обидится казвате, аз го намирам старата. Но резултатът от крема забелязал дори и аз!!! Затова нито за каквито и укори на въпроса. Сега той е грешен нещо мисля, не купувайте и за себе си буркан. Искам да си красавица, като това съвпада! В крайна сметка, не се притеснявайте и се купуват. Помислете за мъжко мнение — мнението на независим експерт!
  Goji Cream
 • Виолета
  Взе наскоро Goji Creamе , опитах първо на ден да се прилага, а друг път вечер. Да, цветът на лицето се подобрява, започва излекувани бръчките в тези места, където кожата е особено сохла. Само крем трябва да се ползва преди лягане. Тогава той и кисне успее, и не трябва да бъде сутринта се занимавам преди да накраситься. Въпреки, че моята приятелка, когато също започна да се ползват, мажет чисто сутрин, за да може кожата от слънцето не высыхала. Ами аз-кожата е мазна, така че, аз maju преди лягане.
  Goji Cream
 • Христо
  Разбира се, че всички кремове и примочками се ползват предимно от жени. Но се случи така, че вече съм на четиридесет години започна да се грижи за външния си вид. Чест ми прави, но аз цял живот са пушили. И поради това човек е да изглеждат по някакъв стар, грозно. Пушенето хвърлих се, но ето че с външния вид правят — не е ясно. Попитах дъщеря, че да, тъй като, може би има някакви средства или процедури. Тя ми този Goji Cream посъветва, показва резултати, преди и след. Ами аз си купих. И макар че аз съм на особено от този факт не е свещ, крем използвам всеки ден преди лягане. И наистина започна да изглеждат по-млади. Някак си стана свеж тен и здрави стана. Съветвам!
  Goji Cream
Рейтинг Goji Cream
4.5
27