Опит за използване на Goji Cream

Тази история с нас сподели Анет от Шартра. Тя ви разказва за опита на употреба Goji Cream и ще демонстрира полученият резултат.

Здравейте! Казвам се Анет. Аз живея във Франция — страната на красивите жени. На мен и най-много искаше колкото се може по-дълго остане сред тези с най-красивите жени, но възрастта е давал за себе си да знам. Това е нещо, което и ме избута да изпитаме върху себе си средство за подмладяване на кожата Goji Cream. Моята история не е само за това, как искам да остане млада и красива. Това е история за това как аз отново набира увереност в себе си и спряла да отблъсне от себе си мъже!

Сега ми е вече малко над петдесет, и за да бъдем точни — петдесет и три. В живота ми се случи така, че аз напълно ще се отдавала на себе си първо учи, а после на работа. Аз съм ужасна карьеристка! Работил съм в правната сфера: постоянни рециклиране, развалена нерви и стрес — резултат има, освен това, в буквалния смисъл на думата. И макар че фигурата при мен винаги е била слаба, заради всичките тези стресове на лицето й съвсем не отговаряше. Аз като по-рано възраст: бръчки, кръгове под очите, на врата, също тези "пръстен на Венера". И когато го каза, веднага осъзна защо ме избягват мъжете — изглеждам ужасно уморени и стари. Естествено, ми самочувствие пада с бързи темпове — аз не знаех какво да правя с нея и как отново да се чувствам млад и желана.

Започна всичко: моята борба с възраст

За да бъда честен, първата ми мисъл беше да се обърнат към инъекциям ботокс или хирург. Средствата ми позволяват. Но това е толкова страшно! И никой не може да гарантира 100% успех. Аз все седях и си мислех, а изведнъж на лицето ми "плува" или ще изглеждате като силиконовата кукла. Лекарите винаги съм притеснен, така че идеята за хирургическа или друга намеса е била мен бързо отхвърлен.

След това аз започвам да щракам на много кремове против стареене, кремове, тоници и други средства. Аз ходих на масаж, започнах медитация и дойде на акупунктура. Все се надявах, че намаляването на количеството стрес в живота и компетентни грижи за кожата ще ми помогне да си върне предишната си младост. В крайна сметка, бях прекарала много пари и да не получи поне някакъв забележим резултат. По-късно четири месеца цялата тази на епоса на ръцете ми започнаха да падат. Вече съм готова да се примири, и вече са започнали да разглеждате книжки хирургични клиники.

Помолодеть за няколко седмици? Това реалистично ли е?

Опаковка Goji Cream

Информация за крема с плодове goji натъкнала се случайно в една от социалните мрежи. Повече от всичко ме порази, че историята на една жена, която за него ми каза, е много сходна с моята. Снимки "преди" и "след" са доста красноречивы — жена наистина помолодела. Нейният опит в използването на Goji Cream много ме вдъхнови! Аз веднага поръчах средство. Освен това, цената Goji Cream от Hendel's Garden — това е къде по-малко разходи за операции и всичко останало, което аз вече перепробовала.

Полученият резултат от Goji Cream

Използването на Goji Cream започна от мен, след като дойде дългоочакваната помещение с крем. Аз всичко направих според инструкциите: прочисти кожата, причинени крем и принялась да чакат чудо. На сутринта забелязах, че цветът на лицето се подобрява и отишъл белене. След една седмица ми порите са доста незабележими, а и няколко червени петна също някъде е изчезнал. Този опит за използване на Goji Cream страхотно вдигна ми настроението!

Продължих използването на Goji Cream на нощта, т. к. ден аз постоянно някъде бързам и за крема нямам време. След още една седмица забелязах, че бръчките са започнали излекувани. А при мен са много: и между веждите и в краища на устните, и в областта на очите. Те са станали по-дълбоки и не са толкова забележими. Някои колеги по време на работа започна да задава въпроси, не става ли да използвам някаква мода сега козметика.

В крайна сметка, когато първата кутия крем свърши, видях се с новата страна. Аз изглеждаше посвежевшей, отдохнувшей. На бръчки, както и не е имало! Дори и около врата те някъде изчезнаха. А в края на краищата, шията издава възрастта. Аз останах доста доволен своя опит от използването на Goji Creamи ще се повтаря. Плюс, харесва ми неговата структура и как той да ме защитава от слънцето. Сигурна съм, че той ще ме спаси не само от стареене, но и от старчески петна, т. к. съм много време прекарват на улицата.

Опит за използване на Goji Cream, преди и след прилагане на

Увереността в себе си се върнал. Аз веднага исках да се почисти гардероба, да отида някъде на разходка, дори и от посещения е спрял да се откаже! Сега не ми е необходимо да се избере ресторанти-слабо осветление, за да е в сянка, за да се види бръчки. Аз видимо осмелела, стана по-уверена и лесно в общуването с противоположния пол. Точно след един успешен опит в използване на Goji Cream намерих в себе си смелост да се запознаем с мъж, който ми отдавна дух. Сега ние се срещаме и подумываем за сватбата!

И макар да ни донесе, не крем за лице, но именно използването на Goji Cream помогна ми помолодеть и отново да придобият увереност. А с уверена в себе си жена, всеки мъж иска да се запознае, повярвайте ми! За да бъде красива на всяка възраст — това е наистина! Моят опит с Goji Cream — пряко доказателство за това. И между другото, бръчки като изчезнаха, така и не се появи. Няма ботокс такъв резултат не ви ще. А ето и състава на естествен, и никакви страшни процедури, не трябва. Късмет :)