Лицевите бръчки. Причините за появата и борба с бръчките

15 000 пъти на ден. Това е средният брой на контракции на мускулите на лицето. Такава е около 60 минути. Те помагат да се премести долната челюст.

Повече от 40 лицевите мускули. Те реагират на душевните преживявания, да променя изражението на лицето. Интересното е, че в черепа на мускулите почти няма. Всички 40 сосредоточенны на лицето. Тук е лицето нерв.

Именно той свързва лицевите мускули с централната нервна система. Това взаимодействие води до появата на бръчки. Те се различават от обичайните, като се отделят? Ще Получим отговорите.

Какви бръчки се наричат лицевите ни

Лицевите бръчки са свързани не толкова със стареенето, колкото с чести намаляване на определени групи мускули на лицето. Ги още наричат кожни. Други мускули на тялото на човека се наричат скелетными.

Лицевите бръчки на челото

Последните започват от костите и са прикрепени към него. Лицевите същия мускул, начинаясь от черепа, придават на кожата. Именно поради намаляване на мускульных влакна дърпа за себе си воалите, да се променя изражението на лицето.

В някои от тях се проявяват лицевите бръчки на челото. Други притеснява "пачи крак" в ъгли на очите. На трето място, назолабиални гънки, а на четвърто място – окото на малки бръчки в зоната на устата.

Съответно, някои от най-често съкращават мускулите на челото, а други – на очите, на устните. Влачени зад себе си кожата, мускулни влакна образуват в нея заломы. Това е и има лицевите бръчки на лицето.

За разлика от възраст, те не са свързани със загуба на еластичността на тъканите. Твърдост придава рамка на колаген и еластин. Влакна от тези протеини са свързани помежду си, изпълнени с влага, пружинят.

С напредване на възрастта производство на колаген излиза нищо. Заедно с това кожата губи своята еластичност и се провали в местата на най-голям недостиг на протеини.

Лицевите бръчки на устата, на челото, на моста на носа или очите може да се появи поне на 14 години. Всичко зависи от активността на изражения на лицето и настройки на кожата му. По-бързо, отколкото заломы се образуват тънки покровах.

Те са типични за европейците. Кожата азиатците и чернокожите са по-плътни, по-дебел. Така че, като махнем лицевите бръчки в младостта си мисля, предимно европейци.

Докато физиолози обясняват причините за появата на мимически бръчки, за сметка на работата на мускулите и нервите, специалисти, които разпознават параметри на хора по техните лица да намерят причините за промените в особеностите на характера. Вие сте запознати с тези си черти, които променят лицето.

Причините за появата на мимически бръчки

Лицевите бръчки около очите, по мнението на специалисти, които разпознават параметри на хора по техните лица, са знак за грижи и отлична памет. Спецификациите са приятни, но са на личността към ранните бръчки. Първо, те се проявяват при усмивка, а после, на постоянна основа.

"Пачи крак" очите могат да се тръгва нагоре, или надолу. Последният вариант е присъщо на пессимистам, подозрително натурам. Тире от части на окото нагоре казват за да бъдеш весел. Тя става причина за мимически бръчки. Вътрешна същата агресия се проявява в ъглови ентеротоксин в близост до очите.

Лицевите бръчки

Эрудитов дават вертикални гънки между веждите. Срещу мимически бръчки от този тип се казва втората характеристика на личността – инат.

Притежателите на бръчки в областта между веждите не могат да отстъпи, дори да осъзнава заблудите на своите действия и вярвания. Разбирането на това – в следствие на размишления. Хората с бръчки между веждите са склонни към анализ. Тази склонност и променя лицето.

Лицевите бръчки на челото, като правило, са хоризонтални. Надлъжна линия свидетелстват за самостоятелността и интелектуалност. Въпреки това, малки и прерывистые хоризонтални гънки – следствие на любовта си към клюки.

Не всеки харесва това, което на лицето е писано: — "Обичам перемыть на хората кости". С цел да стане корекция на мимически бръчки. За начина на провеждане я опишете в последната глава. Досега, ще продължим анализ на личността на бръчки, осъзнавайки причините за появата им.

Вертикални ивици на челото се срещат рядко, се характеризират с отворени и добродушных. Очевидно, такива хора са малко. Остава да се надяваме, че гражданите на улиците проведе работят им магия от изглажда мимически бръчки, прикривайки своята доброта от любопитни очи.

Въпреки че, за да скрие по-добре надлъжни линии между веждите. За разлика от вертикалните, те говорят не за интелект, а за стеснительности и несигурност в себе си.

Идват на съответния акт и криволинейни заломы. Те са характерни главно за мъжете. Завои дават ревнивцев. Тяхната природа неуравновешенны. Особено трябва да предупреди дълбоки лицевите бръчки.

Те могат да бъдат и външни краища на веждите. Отивате нагоре, като заломы дават неблагонадеждни личности. Вярно, или не, но хората четат по лицата са създали стереотипа. Отговарят му, да губят младостта на кожата, искат малко.

Така че, популярна заявка "крем против мимически бръчки". Може ли той да бъде ефективен, помислете отново, в отделна глава.

Хоризонтално тире от външния край на веждите – зодия честност и преданост. Макар и не убирай изобщо. Хоризонтални бръчки над края на веждите, точно свидетелство натури, които постоянно нещо се чудя. Когато много неща в света, е поразителен, това говори за неговото дълбоко възприятие и желание да научат нови неща.

Над веждите се срещат бръчки за сядане. Такива заломы сигнал за тревожност на личността и, като правило, принадлежат на хора склонни към стрес и депресии, панически състояния.

Крем срещу мимически бръчки купуват и за бръчки около устните. Простиращи се от техните краища нагоре – знак на оптимистите, леки за изкачване и добродушных.

Низходяща линия – знак на господстващо положение на негативните емоции. Болката и разочарованието отекват във носогубных гънките.

От гледна точка на физиолози, те – ни най-малко не е признак на улыбчивых хора. Това мнение е спорно. Но ефект от застаряването на населението преки носогубных бръчки е ясен. Ще Станем по-млади, като изберете най-добрия начин.

Акупунктура

Начини за борба с лицевите ни бръчките

Как да премахнете лицевите бръчки в домашни условия? Въпрос интересува не са готови да се хваля за салони, не доверяющих им заети. Отговорът се отнася до всички.

Ако първопричина бръчки – изражението на лицето, причинена от емоциите си, човек трябва да се научи да го контролира. -На първо място си струва да се отървем от така наречените скоби.

Виждали други хора, които винаги са повдигнати рамене? Често, това се дължи на един особен спазми на мускулите. Те не просто често се топят, но изобщо не се отпуснете.

Това е скоба. Причините за неговото или на физиологични или психологически. Към първата се отнася, например, късогледство. В този случай мускулите на очите расслабятся след избора на лещи, очила, оперативни интервенции.

С психологически причини за скоби на мускулите да се справят по-трудно. Необходимо е да се разбере, стягане ли, или страх да не бъдат разбрани ръководят от нервни импулси.

Силна воля усилия трябва да се отпуснете натоварен участък и да правите това всеки път, след като отново я забележат напрежение. Работата е сложна. Въпреки това, наистина отвыкнуть хмурить челото, силно се повдигне вежди, спуснат надолу ъглите на устата надолу.

Друго нещо, по-здрави емоции и отдаване, изразени в интервали, например, радост. Тя се излива в усмивка. Няма причина да се откаже от тях. Как тогава да продължите с лицевите ни бръчките?

Можете да закупите козметика, например, маска на мимически бръчки. В тях са включени активни овлажняващи комплекси. Вече споменахме, че имитират заломы по-бързо се образуват фина кожа.

Но още по-бързо бръчки се образуват при нейната сухота. Липсата на еластичност буквално развали покривка при свиването на мускулите.

Увлажнив кожата, оказва се забави образуването на мимически бръчки. Отзиви за козметичните средства не показват изчезването на бръчки, само на частично работят им магия от изглажда и спиране на по-нататъшното образование.

В козметични продукти за грижа за кожата на лицето се добавя хиалуронова киселина, ненаситени мастни киселини, сок от алое, етерични масла и гидролизаты еластин.

Всички компоненти са, наистина, необходими на кожата. Проблемът е в друго. Крем да маската проникват само в епидермиса. Това е най-горния слой на кожата. Междувременно, необратими процеси са на нивото на дермата – я на средната слой.

Там може да се проникне само с игла или микроволнами, лъчи. Последните помагат при възрастова група застаряването на населението, тъй като стимулират производството на колаген и еластин.

Иглата е същия метод за борба с изражения на лицето. Блокиране на нея може да бъде не само силна воля усилия, но и ботулотоксином. Това е същата отрова, която причинява болестта ботулизъм.

Смъртоносно в общи мащаби и по-големи дози, той е много полезен за местната употреба. Акупресура въведение в мускул блокира нея. Влакна не могат да се свие 4-5 месеца.

Съответно, по това време се заключва и развитието на бръчки. Разглаживаются пък за сметка на отпускане на мускулите. Да се постигне пълна само силна воля усилия успява лева.

Лицевите бръчки с ботокс , не е в състояние да запълни. Това е мисията на хиалуронова киселина. За разлика от агент-блокатора, тя е естествен компонент на кожата, натрупва се в нея влага.

Бръчки

Добавка киселина отвън никога няма да боли. Влага в молекулите на вещества, изглажда бръчки, но не се блокира работата на мускулите. Отчита се съсредоточи върху разпространението на фактори в природата появата на бръчки.

Назолабиални гънки, например, няма смисъл да се блокира. Как тогава да се говори, да се усмихва? Трябва попълване на хиалуронова киселина. В горната и съща част на лицето, по-често работят ботулотоксином. Съчетават методи е възможно и дори необходимо.

Възползвайки се от инжекции, трябва да се вземат предвид техните временен характер. Киселина и ботулотоксин рассасываются. Кожата, както и преди, не успява да произвежда точното количество на контейнери и не е в състояние да се бори с дейността на лицевите мускули, оживели от ботокс.

Необходими са повтарящи се процедури. Ако ботокс се актуализира веднъж на шест месеца, а след това хиалуронова киселина се инжектира най-малко веднъж на 8 месеца. Понякога, действието на киселини, липсва година.

29.05.2019