Помощ от бръчки, видове и начини на прилагане

Помощ от бръчки – отлична алтернатива Ботоксу и по друг инъекциям. Помощ, както и ваксини, отпуска мускулите, предотвратява тяхното намаляване, но за разлика от Botox, то действа механично и не носи вреда на здравето.

Появата на бръчки спомага за няколко фактори:

Прилагане на кръпка
 • намалява производството на колаген;
 • загуба на влага;
 • въздействие на негативните фактори (вредни навици, екологичен фактор);
 • неправилното хранене и други.

Първите лицевите бръчки понякога се появяват при млади момичета (20-25 години). Причината се крие в прекомерна емоционалност и контакти. Подвижността на мускулите на лицето с течение на времето води до появата на първите бръчки.

Съществува голям брой методи за борба с бръчките. Използването на пластира за премахване на възрастови промени на епидермиса може да изглежда като новост. Но този метод за превенция на бръчки, използвани още в древни времена. Младите момичета клеили на челото лепенки, за да те не биха могли да гримасничать. Много жени установяват на по-висока ефективност на прилагането на пластира в борбата за младост.

Като лепенка помага да се отървете от бръчките

Лепенки за лице срещу бръчки могат да бъдат закупени в интернет магазини и обикновените аптеки. Но някои жени не се решават на такава покупка, тъй като не разбират как той работи. Принципът на действие на този метод е много прост.

Основната причина за мимически бръчки е прекалена подвижност на мускулите на лицето. Когато си поставили за проблемную зона, той определя положението на мускулите и възпрепятства тяхното движение. С заклеенным челото е трудно да вежди. Благодарение на това, мускулите се отпуснете и да вземат правилното положение. В резултат на това бръчките разравниваются (малки почти веднага, а дълбоко се нуждаят от време).

Лепенки от бръчки по челото и съответния акт

Варианти на band-спин от бръчки

В аптеките се продават специални пластири за борба с бръчките.

Понякога жените използват обикновени лепенки, но това трябва да е с повишено внимание. Всеки от тези варианти има своите особености.

Най-голяма популярност се ползват лепенки от американския производител, тъй като те позволяват ефективно да се отървете от мимически бръчки. Правилното им използване дава възможност да се отървете от плитки и дълбоки вдлъбнатини по кожата. Курс за възстановяване гладкостта на кожата покрива зависи от състоянието на кожата и дълбочината на бръчките. За изглаждане на малки бръчки достатъчно 2-3 процедури, но за да се отървете от силни признаци на стареене, трябва около 2 седмици.

Пластири имат доста предимства:

 • лесно се използва;
 • видими резултати след първата процедура;
 • безопасни;
 • се прилагат за различните зони на лицето;
 • на достъпна цена.

За производството им се използва небеленая крафт-хартия и клеящая основа на крахмале.

Този метод за премахване на бръчки никога не предизвиква странични действия, раздразнения на кожата и други неприятни последици.

Може приклеиваться на челото, областта около устните и така нататък. За борба с бръчките около очите средство се препоръчва укрепване на времето част на лицето, тъй като кожни воалите около очите е много нежна и тънки, те могат да бъдат лесно се повреждат.

Как да се прилагат лепенки?

При използването на този метод против бръчки не е нищо сложно. Цялата процедура се свежда до няколко прости действия:

 1. Почистете кожата на лицето с помощта на специални средства. Преди закреплением "превръзки" нанесете овлажняващ крем. Моля, изчакайте, докато кремът се абсорбира.
 2. Пръстите лесно масажирайте проблемную зона, за да отпуснете мускулите и да подобрят кръвообращението.
 3. Отделно си от защитно фолио и леко се навлажнява с вода.
 4. Леко да изправите бръчки (не натягивайте кожата) и залепете "на притежателя на мускулите".
 5. Прекарайте няколко пъти кърпа или памучен диск, така че е добре приклеился.
 6. По-късно време, извадете си, но първо се навлажнява с вода. Не се премахне от неговата сила, тъй като така ще растянете кожата ви още повече.
Помощ за очи

Важно е да се прилага лепенка по цялата дължина на бръчките. Ако е необходимо, използвайте няколко парчета. Процедура за изравняване на бръчки трябва да продължи не по-малко от 3 часа. Ако имате дълбоки бръчки, укрепване на помощ може да бъде през нощта. Процедурата се повтаря ежедневно.

За сметка На японски козметика също е уникална разработка. Основната му функция е в основата на аква метал – комбинация от благородни видове метал с вода. При използване на пластира на лицевите мускули да се отпуснат на спокойствие и бръчки разглаживаются.

Помощ може да се използва от бръчки под очите и над очите, за разлика от други видове подобни продукти. Благодарение на комбинацията от частици метал (злато, титан, сребро и така нататък) с вода, не се случва увреждане на нежната кожа около очите.

Прилагането на този вид band-спин не се различава от по-горе описаната инструкция. Записвам му трябва на расправленные бръчки, предварително почистете лицето. Продължителността на процедурата и на курса като цяло зависи от състоянието на епидермиса.

При закупуването и прилагането на пластира е важно да се отбележи, че те се различават в зависимост от областта на приложение (за устните, на челото, около очите и така нататък). При отстраняване на пластира не се опитвайте да я одерат, ако използвате ноктите си. Овлажнява и внимателно отстранете, без разтягане на кожата.

Прилагането на обичайните band-спин

За борба с бръчките жените използват всички налични методи. Някои представители на нежния пол за премахване на признаците на стареене се използва обикновена лепенка. Ако искате да проверите за себе си на този метод, правете това в следната последователност:

 1. Преди процедурата почистете лицето. Препоръчително е да се използват специални козметични средства (лосиони, ексфолианти и така нататък).
 2. Задължително нанесете хидратиращ крем на тънък слой. Изчакайте, докато той се абсорбира, но не изсъхне напълно.
 3. Помощ за очи и бузите
 4. Обикновен помощ нарежете на малки парченца. Наклейте си в проблемните зони, като предварително се изправи на пръсти бръчки.
 5. Лек масаж на проблемна зона на възглавничките на пръстите преди закреплением подобряване на кръвообращението.
 6. След няколко часа внимателно махнете "превръзка", за да не навреди на кожни воалите.

Ако след премахване на пластира върху кожата са останали следи, не си струва да се притеснявате, след няколко минути те сами изчезват. Обичайната пластир е забранено да се използва от бръчки около очите, а това на челото му спокойно може да се залепят.

Специалистите не препоръчват използването на този метод по-често от един-два пъти в месеца. Кожата под "стикер" не диша, така че често процедурата може повече да навреди, отколкото да реши проблема.

Особеност на използването на пластира от бръчките се крие в релаксираща на лицевите мускули, което допринася за изглаждане на мускулите. Освен това при редовната употреба на козметични средства мускулите на лицето запомнят правилната позиция, което предпазва от появата на нови признаци на стареене. Този метод за борба с бръчките е безопасна, ако се следват инструкциите за приложение.

31.05.2019