Възглавница от бръчките на лицето – на красотата и качеството на съня!

Бръчки – това гънките, които се появяват по кожата в резултат на бързата загуба на еластичността и гъвкавостта на епитела. И причината за това нарушение са повишени натоварвания на мускулните тъкани.

възглавница от бръчки

С остаряването на организма и под въздействието на неблагоприятни външни фактори, кожата губи колаген, който е отговорен за еластичността на епитела, и хиалуронова киселина, необходима за еластичността на дермата. Като резултат на това се появяват симптомите на стареене.

Важна роля в процеса на появата на бръчки играе качеството на съня. При неправилно разположение на главата и шията през нощта риска от появата на кожни гънки се увеличава. За да се сведе до минимум вероятността от възникване на проблеми, трябва да използвате специална възглавница.

Причините за появата на бръчки

Формирането на бръчките през нощта на сън може да се дължи на влиянието на следните фактори:

 1. Сън на ваша страна. Ако постоянно се спи на страна, има риск от появата на бръчки в областта на струпването на плисета. Когато човек се намира в бузата му, кожата му сдавливается. Тя не може да осигури нормалното съпротивление, което води до образуването на бръчки.
 2. Сън в стомаха. В тази ситуация в областта на врата се смени кожата. От една страна тя се разтяга, а от друга – се свива.
 3. Сън на гърба си. Това е най-успешният вариант, който изключва съприкосновение на лицето с възглавница. В крайна сметка тя не е изложена на натиск, което помага да се избегне появата на бръчки.
 4. Висока възглавница. Независимо от положението на тялото, е твърде висока възглавница негативно влияние върху състоянието на кожата. При това на брадичката може да е почти докосва гърдите. Като резултат на това се влошава състоянието на кожата на шията. В тази област се появяват първите бръчки. Освен това те могат да се появят дори в ранна възраст.

По този начин, преждевременна поява на бръчките на кожата може да се дължи на неправилен избор на възглавници. За да се избегнат подобни проблеми, е необходимо да закупите специална ортопедическое тела.

Определяне възглавници от бръчки

Това е продукт, подходящ за всички хора, независимо от възрастовата категория и полова принадлежност. Особено полезно е да използвате възглавница жените 25-68 години. Тази възраст се наблюдава плавно забавяне на обменните процеси. Защото тялото се нуждае от пълноценна почивка.

Към ключови достоинствам специални възглавници от бръчки се дължи на:

 • кожата постоянно остава разглаженной независимо от положението на тялото;
 • възглавницата осигурява подкрепа на шийния отдел на гръбначния стълб;
 • подобрява циркулацията на кръвта в областта на лицето;
 • успява да се избегне образуването на бръчки и гънки;
 • намалява подпухналостта.

Производителите на такива на възглавници, за да гарантира, че те могат да служат достатъчно дълго време. Благодарение на тяхното прилагане може да се избегне необходимостта от извършване на инжекции с ботокс или извършване на хирургически лифтинг.

преглед на съвременните модели

Преглед на съвременните модели

За да се поддържа гладкостта и еластичността на епитела, трябва да изберете възглавница против възраст. До най-популярните модели се дължи на следното:

 1. Възглавница от коприна. Този вариант може да се нарече наистина луксозни. Е такава възглавница е доста скъпо. Въпреки това тя има и доста предимства. Към ключови достоинствам изделия се дължи висока здравина и лекота. Тази възглавница е хипоалергенна характеристики, различна еластичност и превъзходен запазва формата си. Освен това, продуктът е перфектно абсорбира влагата. В копринени модели не се размножават кърлежи и вредни бактерии. Производителите на изделия твърдят, че то помага да се избегне образуването на гънки, които след известно време се превърна в бръчки.
 2. Възглавница с елда кора. В тези продукти не се натрупват прах акари. Това е от особено голямо значение за хората, които страдат от алергии или имат чувствителна кожа. Освен това, въздушната възглавница е с приятен аромат. Тя с лекота приемат желаната форма, се адаптира към местоположението на главата и шията. Следва да се има предвид, че елда обвивката осигурява чудесен масаж на главата и шията. Това значително повишава качеството на съня и помага да се избегне образуването на бръчки.
 3. Възглавница с кедрова кора. Този орех е свеж аромат, който има лечебни свойства. Защото сънят на една възглавница ще ви помогне за успокояване на нервната система. Освен това, продуктът притежава хипоалергични характеристики и помага да се справят с последиците от напрежение. Този вид възглавници осигурява чудесен масаж на кожата на лицето. Това помага да се избегне образуването на торбички и бръчки под очите.
 4. Възглавница-трансформатор. Това е изделие по форма напомня буквата Н. Тази конструкция спомага за избягване на допира на страничната част на лицето на повърхността на възглавницата. Това предвижда особен ефект парения. Благодарение на това може да се избегне образуването на бръчки и бръчки, както и да се справят със съществуващите кожни гънки. Отличителна особеност на продукта се счита за наличието на тъкан медни нишки. Благодарение на това по време на сън се отделят йони медовина. Това помага за подобряване на синтеза на колаген, който е отговорен за еластичността на епитела.

Най-добрият вариант да се считат за ортопедични възглавници. Въпреки това, те трябва да се избират хората, няма да имат проблеми с гръбначния стълб. Също така следва да се има предвид, че зависимостта не трябва да бъде много висока.

Данни за продукта включват няколко елемента:

 • задната част – предоставя подкрепа на шийния отдел;
 • на долния фрагмент – помага да се избегне контакт на лицето и повърхността възглавници;
 • част за тилната област – осигурява допълнителна подкрепа на шийния отдел и гръбначния стълб;
 • от дясната страна – създава възможности за комфортен сън на ваша страна;
 • фрагмент за брадичката – помага за предотвратяване на подхлъзване.

Този модел не провокира дискомфортных усещания в раменете, гърба или врата. Тя не предизвиква главоболие или подпухналостта. Възглавница от бръчки и помага да се избегне деформация на нежната кожа и появата на бръчки на лицето.

Принцип на работа на продукта

Много жени са уверени, че да се предотврати появата на бръчки или да се справят със съществуващите дефекти на кожата, помагат единствено на анти-стареене средства, лифтинг или пластична операция. При това не е известно на всички, че е грешен избор на възглавници ще унищожат не усилия за подмладяване на кожата на лицето. В резултат на това има голяма вероятност от появата на непривлекателни гънки.

Прилагането на специална възглавница помага в кратки срокове да се премахнат ранните симптоми на стареене. Към ключови характеристики на продукта се дължи на следното:

 1. Устройството разполага с уникална форма. Благодарение на това успява да сведе до минимум областта на контакт на продукта с лице.
 2. Вътре е фин меден проводник. Прилагането на йони мед активира синтеза на колаген, който поддържа нормално еластичността на епитела.
 3. В качеството на пълнеж се използват естествени материали – кедровую или гречневую люспите. Също така в продажба се срещат възглавници с копринени влакна.

Естествени пълнители са в състояние да повтаря формата на главата и дори осигуряват масаж на кожата. Благодарение на тези свойства, успява да се справи с малки бръчки и премахване на торбички под очите. Безспорен предимство се счита за зашеметяващ аромат на продукта.

Копринени възглавници изглежда много привлекателно и много леко се докосва кожата. Това помага да се избегне дискомфортных усещания. Естествените материали са хипоалергенни характеристики, отлично абсорбират влагата и да помогне за предотвратяване размножаването на патогенни микроорганизми. В тези възглавници не е фабрика кърлежи, което е много важно за хората, които са предразположени към алергични реакции.

полезни свойства на възглавници

Полезни свойства на съвременните възглавници

Постоянното прилагане на уникални възглавници позволява да се получат забележими резултати. Към полезни свойства включват следното:

 • появява навик да спи на гърба;
 • може да се избегне образуване на втора брадичка и да запази красивия овал на лицето;
 • формира правилна стойка;
 • се отпуснат мускулните тъкани на шията, което помага за разтоварване на гръбначния стълб;
 • отстраняват заломы в района на деколтето.

За да прецени ползите от качествена възглавница, трябва да се научите да я използвате правилно. За това трябва да се запознаете с правилата за прилагане на хитрост.

Характеристики на използването на продукта

За да се избегне появата на бръчки, раменете трябва да упереть в основата на барабан, а шията – подредени в специален улей. Главата трябва да бъде във ваканция в централната част на изделия. Благодарение на това си местоположение врата приема най-удобното положение и не затекает. В случай на прилагане на възглавници от бръчки е напълно възможно да се спи на хълбоците. При този човек няма да е силно да се гушне в продукта. Това е свързано с уникалната си форма и материал.

По време на сън продуктът не променя формата си под главата. Това се дължи на правилното и удобно положение. За да се справят с бръчките, спят на една възглавница трябва да се ежедневно. Благодарение на пълноценен отдих в продължение на 8-10 часа вече след няколко седмици да успеят да забележите първите резултати. Благодарение на прилагането на тела стегна кожата на лицето, подобрява нейната гладкост и еластичност. Многобройни изследвания потвърждават, че в 98 % от случаите през 2-3 седмици прилагането на възглавници, забавя процеса на формиране на бръчки и нормализира външен вид епител.

Ефективност

Този продукт се появи сравнително наскоро, но вече успя да спечели много групировки.

Благодарение на неговата употреба може да се постигне такива резултати:

 • отпуснете мускулни тъкани на лицето;
 • се избегне образуването на нови бръчки;
 • осигури здрав сън в различни позиции на тялото;
 • да се предотврати появата на бръчки и гънки на кожата;
 • постигане на подмладяващ ефект и да се избегне необходимостта от провеждане на скъпо струващи подмладяващите процедури;
 • поддържа областта на главата и врата си в удобна позиция, което гарантира пълноценна почивка;
 • значително подобряване на притока на кръв в областта на лицето и шията.
възглавница от бръчки полезни съвети

Полезни съвети

За възглавница от бръчки донесе желаните резултати, трябва да спазват следните препоръки:

 1. Прибира да спи не по-късно от 23 часа.
 2. Продължителността на съня трябва да бъде не по-малко от 8 часа.
 3. Спи се препоръчва в тъмното.
 4. Преди лягане трябва да се проветрява стаята, за да се осигури достъп на свеж въздух.
 5. Спи се препоръчва на гърба или колкото се може по-често, за да преобърне.
 6. Ползват се насладят на освежаващи козметични средства за лице.
 7. Избягвате преяждането преди лягане.

Възглавница от бръчки се счита за ефективна адаптация, която помага да се избегне появата на бръчки и гънки на кожата. За да се постигнат добри резултати, този продукт трябва да се прилагат в комплекс с корекция в начина на живот. За това трябва правилно да се хранят здравословно, пълноценно да се отпуснете и да се насладите на качествена козметика.

08.04.2019