Възглавница от бръчки по лицето

Всяка вечер ние си лягам. И всяка нощ в съня си ние приемаме едни и същи пози. Тази ситуация се повтаря много години подред.

Естествено, тези линии на лицето си, които един ден се проявява по време на сън, всяка нощ углубляются и стават по-устойчиви и видими.

Защо в съня се появяват бръчките?

Ортопедична възглавница
 • Спим на ваша страна. Ако често спите на ребрата, а след това се появяват бръчки на местата, където има повече гънки. Лежеше на бузата си, сме ние натиснете върху кожата, която не може пълноценно да се противопоставят и започва да се набирам.
 • Спим по корем. В областта на шията се измества кожна покривка: опъната с едната ръка и се свива, от друга.
 • Спим по гръб. Това е най-успешният вариант по отношение на образуването на бръчки - няма контакт възглавници с кожата, върху кожата на лицето не се оказва натиск.
 • Смята се, че сънят на гърба положително сказывает върху състоянието на кожата. Най-важното тук е, че се свежда до минимум площта на контакт на лицето с възглавница, вследствие на което няма натиск и не се образуват линии, гънки.
 • Преждевременни бръчки могат да се появят от това, че неправилно подбрани възглавница от бръчки.

Какво е "възглавница против бръчки" и как тя действа

Жените смятат, че в борбата с морщинками са ефективни само намеса в естествените процеси на функциониране на кожата, дълбоко се лъжат.

Пластична операция, ботокс или подмладяващи процедури не донесе ефект, ако през нощта кожата ще се съберат в гънките. Бръчки от възглавници сведут на "не" на всички скъпоструващи процедури.

Само сън на правилна възглавница ще ви позволи да се отървете от нежеланите бръчки. Възглавницата е в състояние да се справят с ненавистными морщинками за кратко време.

Какво е това прекрасни възглавници?

 • изпълнена е в формата на буквата "Н", т.е има специална форма;
 • вътре се поставят специални пълнители, например лузга елда, кедрова люспи или коприна;
 • вътре се поставя тънък проводник от мед.

Характеристика на възглавници от бръчки

 • Възглавницата на базата на елда обвивка е в състояние да се повтаря формата на главата на човек. По време на сън кожата на лицето е изложена на масаж. Лузга – това е една пирамида, с остри лица, които се масажира лицето. В допълнение следва да се отбележи приятен аромат, който успокоява. По подобен начин работи кедрова люспи.
 • Копринени възглавници символизира богатство. Но, освен това, материалът е толкова деликатно, че не е в състояние да нанесе щети на кожата на лицето.
 • Възглавница иновативен тип. Изобретяването на това чудо се приписва на израелски учени. Възглавница не само профилактично средство срещу бръчки, но и по-специално, е в състояние да се отърве от лицето на тези прояви. Благодарение на уникалната си форма, контакт на кожата с възглавница сведени до минимум. А медни проводници вътре допринася за разпространение на кожата. В крайна сметка е, че кожата на лицето, освобождава тези йони, мед, активира процес на производство на колаген. А, колаген, както е известно, помага за запазване на еластичността на кожата и не пречи на процеса на образуване на бръчки на лицето.

Върху такава възглавница да спи удобно. Гънки и дори бръчки на челото си от възглавницата в състояние постепенно да изчезне.

От неговите предимства и достойнство?

 • формира навика по време на сън и постоянно лежи неподвижно на гърба;
 • ще се избегне появата и не ще растат двойно брадичката, ще стегнат овална лице;
 • в зоната на деколтето да се морщинок и гънки;
 • ще намалеят "линия на сън", формирана по време на сън в стомаха и от двете страни;
 • мускулите на шията, ще спрат да се уморят, ще се формира правилна стойка и права на гръбначния стълб.
Възглавница

Вследствие такова въздействие върху мускулите и гръбначния стълб, освен изглаждане бръчките на лицето си, по-верен на името ще се превърне в "ортопедична възглавница от бръчки".

Как правилно да иновативна възглавница

За да постигнете максимален ефект, трябва правилно да се насладите на тази възглавница. Ако спите по гръб, а раменете трябва да упирать в основата на барабан.

За шията е предназначен специален улей. На главата имат по-голямата част на възглавници.

Ако спят в ребрата, след това лицето разполагат в ляво или дясно от вдлъбнатини. Брадичката лежи върху възглавница за врата. Челото опре в основната част.

Послеслов

Да се запознаят с предоставената информация, ще се опитаме да обобщим.

Да се отървете от бръчките на лицето и да се получи тайната на вечната младост – това е мечтата на човечеството. Съвременната медицина може да удължи този период.

Можем ли ние сами да се грижат за това, да, колкото е възможно по-дълго няма да остарее и да запазите свежестта и младостта на лицето си?

Прости правила ще ви помогнат да постигнете успех:

 • се опита да спи по гръб. Ако е трудно, то поне да сменя позата и често се преобърне;.
 • да се грижим за кожата си, да се направи маска;
 • да се ползват съвременни изобретения, такива като иновативна възглавница е от бръчки.

Това е реално, това е възможно и той действа!

09.04.2019